Tradicionalni pripravek iz legendarne Sibirske Čage

Befungin – pripravek narejen iz Sibirske Čage, je posebna vrsta parazitne gobe Čaga, ki raste pretežno na brezah v Sibiriji. Zanjo velja, da je ena izmed najmočnejših in najučinkovitejših gob najdenih v Sibiriji.

vitamins

Sibirska Čaga vsebuje več kot 215 fitonutrientov.

supplement (1)

Vsebuje sledi vitaminov in mineralov.

Tradicionalni pripravek

BEFUNGIN

Vodni ekstrakt sibirske čage

BEFUNGIN – Sibirska čaga

40.00
Befungin : Tradicionalni pripravek iz legendarne sibirske čage po starem receptu.

Befungin vodni ekstrakt sibirske čage

Tradicionalni pripravek iz legendarne sibirske čage po starem receptu.
Količina: 100 ml

Befungin je pripravek, pridobljen iz gobe čaga (Inonotus obliquus), ki je vrsta gobe, ki raste na brezah. Befungin se pogosto uporablja v tradicionalni ruski in vzhodnoevropski medicini ter ima učinke na izboljšanje imunskega sistema, izboljšanje prebave in podporo splošnemu počutju.

Befungin je na voljo v tekoči obliki in se zaužije ustno. Včasih se uporablja kot prehransko dopolnilo ali del alternativnih medicinskih zdravljenj. V

Kot pri vsakem dopolnilu ali zeliščnem zdravilu je pomembno, da se pred uporabo Befungina posvetujete s strokovnjakom za zdravstveno oskrbo, še posebej, če imate kakršne koli osnovne zdravstvene težave ali jemljete zdravila.

Sibirska čaga
prehransko dopolnilo

Čaga

Čaga ali brezin luknjač je brezina goba. Uvrščena je na seznam rastlin, ki so posebno koristne za človeško telo.

Je medicinska goba vrhunskega razreda, ki vsebuje več kot 215 fitonutrientov – fitohranil, glikonutrientov – glikohranil vključno: betulinsko kislino, polisaharidi, beta glukani, tripeptidi, triterpeni vključno lanosterol tipa triterpeni, sterole, saponine, inotodiol, trametenolinsko.

Ena od mnogih prednosti čage je, da uživanje nima škodljivih posledic. Izkušnje uporabnikov s Sibrisko čago so odlične. Je idealno dopolnilo za vsakogar.

Stirias trgovina

SKUPINE IZDELKOV

Oglejte si našo pestro ponudbo!

Imunski sistem (1)

Obliži (4)