Nalaganje...

O nas

O nas

Stiria deluje na področju medicinske kozmetike in v zadnjem času prehranskih dopolnil, s poudarkom na najboljših izdelkih, ki bodo zadovoljili potrebe najzahtevnejših kupcev.
Le tako se lahko izpolni poslanstvo z idejo, da je največja nagrada za dobro opravljeno delo zadovoljen uporabnik, ki je ublažil svoje težave z našo pomočjo.

 

Zgodba podjetja se je začela s ponudbo šamponov Foltene, kasneje pa se je naša ponudba razširila na prehranska dopolnila, medicinske pripomočke ter kozmetične izdelke za lajšanje raznih zdravstvenih težav.

 

Zakaj ravno ti izdelki?

Ko sam zboliš in iščeš rešitev za svoje zdravstvene težave si najbolj zagnan in se trudiš, da najdeš  nekaj kar ti zares pomaga ne samo obljublja. Prav takšna je zgodba naših izdelkov. Pri raziskovanju ponudbe prehranskih dopolnil, medicinskih pripomočkov ter kozmetike, ki bi pomagale pri raznih zdravstvenih težavah (glivice, kandidoza, slab imunski sistem in tudi rak) smo ‘’odkrili’’ ter najprej sami preizkusili kaj pomaga in kaže rezultate. Po lastnem prepričanju in zgodbah sorodnikov ter znancev smo nato te izdelke uvedli v našo prodajo, zato popolnoma verjamemo v njihovo učinkovitost.

 

Izdelki iz naše ponudbe so narejeni po najvišjih farmacevtskih standardih in klinično preizkušeni z dokazanim dobrodejnim delovanjem. Večina raziskav in kliničnih testov je bila opravljena s strani uglednih strokovnjakov različnih klinik in inštitutov ter objavljena v mednarodni strokovni literaturi.

 

Vizija

Naš glavni namen ostaja v ponudbi naravnih in prestižnih izdelkov, ki nudijo trajen učinek in zadovoljstvo uporabnic in uporabnikov.

 

Nakup proizvodov

Naše izdelke lahko naročite na telefonski številki: 02 / 2500 136 ali 031 475 888.


Lahko pa nam pošljete mail na info@stirias.si
 

 
Nastavitve piškotkov