Nalaganje...

Nega za obrvi in trepalnice


Cena: 18.80

Foltene® Pharma nega za trepalnice in obrvi 10 ml                                                             

 

Ali so vaše trepalnice in obrvi tanke in krhke?

Ali zlahka izpadejo in so izgubile naravno vitalnost? Redna uporaba ličil, agresivni dejavniki, kot so onesnaženo okolje, sončni žarki, stres, hormonska neravnovesja, menopauza, vplivajo na zdravje trepalnic ter jih naredijo puste in krhke.

Foltene®Pharma ima rešitev: V Foltene®Laboratorijih so razvili formulo, ki temelji na Tricalgoxyl®-u , glikozaminoglikanih in virginskem nepozebniku( Hammamelis Virginiana), aktivnih substancah, ki klinično dokazano pospešujejo rast trepalnic in izboljšajo njihov splošni izgled.

Moč in vitalnost: Tricalgoxyl®, aktivni dejavnik proti izpadanju las, stimulira in podaljša rastno obdobje, okrepi trepalnice in oslabi obdobje izpadanja

Vlaženje in zaščita:Virginski nepozebnik ( Hammamelis Virginiana), aktivni dejavnih rastlinskega izvora, ublaži draženje, vlaži trepalnice in obrviin jih pripravi na ličenje.

Hranilnost: Glikozaminoglikani globinsko nahranijo trepalnice in obnavljajo njihovo prožnost in sijaj.

Zagotavljanje varne uporabe:Foltene®Pharma nega za trepalnice in obrvi je prestala stroge dermatološke teste varnosti in tolerabilnosti. Izdelek zagotavlja zdravje trepalnic in poveča njihovo lepoto ( brez škodljivih učinkov, brez parfuma).

Uporaba:Nanesite zjutraj pred nanosom ličil in zvečer na dobro očiščene trepalnice in obrvi. Uporabite tako, da so vse dlake s serumom dobro obložene od korena do konic. Serum je idealen tudi za krhke in tanke obrvi. Zaradi odlične tolerabilnosti lahko izdelke trajno uporabljate. Izogibajte se stiku z očmi. Če pride serum v oko, dobro izperite s čisto vodo.

Sestavine

AQUA, GLYCERIN, PVP, GLYCOSAMINOGLYCANS, DNA, SODIUM CHONDROITIN SULFATE, KELP SULPHATED OLIGOSACCHARIDES, HAMMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT (EXTRACT (HAMMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL), BARK/LEAF/TWIG EXTRACT), HYDROXYETHYLCELLULOSE, MANNITOL, CAPRYLYL GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, AMINOMETHYL PROPANOL.

 
Nastavitve piškotkov